Taxatieaccent
Taxatieaccent Groningen

Taxeren op locatie

Als taxateur ben je verplicht je te houden aan een specifieke regio om te taxeren, daarom doen wij dit in specifieke gebieden.

Taxatierapport nodig in een specifieke locatie?

Uiteraard wil jij een taxateur die ervaring heeft in jouw regio. Want, een taxateur die de regio niet goed kent, kan moeilijk bepalen wat voor extra's jouw woning heeft die potentieel de waarde kunnen verhogen.

Natuurlijk kun jij zelf ook zaken aankaarten
Het is wel zo goed om zelf ook aan te geven waar een taxateur rekening mee kan houden. Echter is een taxateur altijd onafhankelijk in de taxaties. Dat maakt een taxatierapport ook zo waardevol.

Dekkingsgraad

Je kunt ons inschakelen voor woningtaxaties in de volgende regio's:

Waar ben jij mee geholpen?

Een huis laten taxeren is een middel om iets te bereiken. Wij leggen je graag alles uit over een woningtaxatie en wat je hier vervolgens mee kunt.

Meer lezen

Wat is risico-opslag en hoe kan een taxatierapport jouw risico-opslag verlagen?

Meer lezen

Een taxatie gevalideerd door het NWWI is een steeds vaker vereiste taxatie bij aankoop van een woning of appartement. Een NWWI taxatie is inmiddels al verplicht gesteld voor de aanvraag van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Meer lezen

Een huis laten taxeren is een middel om iets te bereiken. Ook na de aankoop van een huis. Wij leggen je graag alles uit over een woningtaxatie en wat je hier vervolgens mee kunt.

Meer lezen

Taxatieaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Taxatieaccent Groningen

Groningen

Back to top