Taxatieaccent
Taxatieaccent Groningen

NWWI TaxatieEen taxatie gevalideerd door het NWWI is een steeds vaker vereiste taxatie bij aankoop van een woning of appartement, gelukkig hanteren wij dit als standaard

NWWI taxatie in Groningen en Drenthe

Verplicht bij hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie

Een taxatie gevalideerd door het NWWI is een steeds vaker vereiste taxatie bij aankoop van een woning of appartement. Een NWWI taxatie is inmiddels al verplicht gesteld voor de aanvraag van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

NWWI alleen geaccepteerd door geldverstrekkers

Zoals je misschien al hebt gemerkt, worden de voorwaarden voor het uitgeven van een hypotheek steeds meer aangescherpt. De geldverstrekker wil vaak een gevalideerd taxatierapport ontvangen. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. De meeste geldverstrekkers accepteren alleen maar een taxatierapport van een erkende NWWI taxateur.

Gevalideerde taxatie

Het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Taxatieaccent beschikt over deze erkende taxateur en is daarom geschikt voor het uitbrengen van gevalideerde taxatierapporten.

NWWI taxatie aanvragen

Soorten woningtaxaties van Taxatieaccent

Je kunt bij ons terecht voor de volgende woning taxatierapporten:

  • Aankoop woning taxatie (financieringsaanvraag)
  • Aankoop taxatie woning voor verhuur
  • Taxatie voor Verbouwing van je eigen woning
  • Taxatie voor het oversluiten van je hypotheek
  • Taxatie t.b.v. overbruggingshypotheek
  • Taxatie voor bezwaarschrift WOZ

Wat gebeurt er als ik een NWWI taxatie aanvraag?

1: Afspraak plannen
We beginnen altijd met de aanvraag. Een taxatie aanvragen doe je snel via de telefoon, via het NWWI of via onderstaand contactformulier. Zodra wij de opdracht hebben ontvangen plannen wij een afspraak met de eigenaar van de woning.
2: Opname
Op het afgesproken tijdstip staat onze taxateur bij jou of bij de te taxeren woning op de stoep. De taxateur gaat door de woning heen en checkt alle punten die voor belang zijn voor het opstellen van een goed rapport. De woning wordt o.a. geanalyseerd op basis van onderhoud, locatie, gebruiksoppervlakte en referentiepanden.
3: Rapport
Wanneer wij het rapport klaar hebben sturen wij deze door naar het NWWI ter goedkeuring. Zodra het rapport is goedgekeurd door het NWWI ontvang je automatisch een e-mail met een link naar het taxatierapport. Wanneer er een geldverstrekker of tussenpersoon is gekoppeld ontvangt hij of zij ook direct een kopie van het rapport.

NWWI taxatie aanvragen

Adres te taxeren woning

Wat kost een taxatie?

Natuurlijk ben je benieuwd naar de kosten van een taxatie. Daar hebben wij een simpel antwoord op:

  • 495,- voor een NWWI gevalideerde taxatie voor een huis (all-in)

Een taxatie die niet kan wachten?

Bel, mail of app met Wouter

Onze taxateur Wouter staat voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt of een andere vraag hebt.

Taxatieaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Taxatieaccent Groningen

Groningen

Back to top