Taxatieaccent
Taxatieaccent Groningen
Wie is taxatieaccent?

Prettig kennis te maken!

Mijn naam is Wouter Middel en graag vertel ik je meer of hoe mijn manier van taxeren en hoe jij je voordeel hieruit kun halen.

Al meer dan 20 jaar ervaring met taxeren

Snelheid
Na 20 jaar met veel plezier mensen begeleid te hebben bij de verkoop en aankoop van een nieuwe woning voelde dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Het taxeren van woningen was altijd al een onderdeel van mijn werkzaamheden maar ik merkte dat de uitwerking en snelheid van oplevering van het rapport altijd onder druk stond door de drukte met de overige dienstverlening.

Het effect van verbouwingen

Ook kreeg ik in mijn vak als NVM makelaar de laatste tijd steeds vaker vragen van klanten over verbouwingen en het effect hiervan op de waarde van hun woning. Omdat ik zelf inmiddels een tweetal woningen grotendeels heb verbouwd vond ik het leuk om mee te denken in oplossingen en richting te geven in kosten.

Gevalideerde rapporten
Het afgelopen jaar heb ik bewust de keuze gemaakt om me volledig te richten op het uitvoeren van taxaties en het uitbrengen van gevalideerde taxatierapporten. Hierdoor kunnen klanten snel door met het aankoopproces of het realiseren van hun verbouwing. Het rapport wordt direct na de opname uitgewerkt zo snel mogelijk gevalideerd opgeleverd.

Taxeren in Drenthe, Groningen en Friesland

Met zoveel jaren ervaring ken ik een bepaald gebied erg goed!

Benieuwd waar ik allemaal voor jou kan taxeren?

Bekijk werkgebied

Wouter Middel

Wouter Middel

Taxateur

Wouter Middel

Taxateur

Direct een taxatie aanvragen?

Adres te taxeren woning

Een huis laten taxeren is een middel om iets te bereiken. Wij leggen je graag alles uit over een woningtaxatie en wat je hier vervolgens mee kunt.

Meer lezen

Wat is risico-opslag en hoe kan een taxatierapport jouw risico-opslag verlagen?

Meer lezen

Een taxatie gevalideerd door het NWWI is een steeds vaker vereiste taxatie bij aankoop van een woning of appartement. Een NWWI taxatie is inmiddels al verplicht gesteld voor de aanvraag van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Meer lezen

Een huis laten taxeren is een middel om iets te bereiken. Ook na de aankoop van een huis. Wij leggen je graag alles uit over een woningtaxatie en wat je hier vervolgens mee kunt.

Meer lezen

Taxatieaccent Assen
Beilerstraat 24
9401PL Assen

Taxatieaccent Groningen

Groningen

Back to top